Leder du efter måder, hvorpå du kan få lidt mere plads i din bolig? Det kan være svært at få plads til det hele. Heldigvis findes der et hav af smarte metoder til opbevaring, så du kan bruge kvadratmetrene så optimalt som muligt. En meget populær at løse dette problem er ved at benytte de superpopulære bedrollers. Du kender dem sikkert allerede. Der er tale om de smarte plasticbokse (ofte med hjul), som du nemt og effektivt kan fylde med alle de ting, som du gerne vil gemme ad vejen. Det er desuden en rigtig fin måde at skabe et overblik over alle dine ting. Du kan nemlig sortere dine ting, så du har en kasse til hver kategori. Det er smart! Men hvordan kan man ellers en bedroller med hjul? Læs med herunder og få tre gode bud på, hvordan du kan få mest ud af dine bedrollers.

1. Gem al legetøjet af vejen, når det ikke bliver brugt

Har du børn, ved du sikkert, hvor frustrerende det kan være, når hele gulvet flyder med legetøj. De fleste forældre ville sætte pris på, at deres børn selv ryddede op efter sig. Men sommetider kan oprydningen virke for uoverskuelig for et lille barn. Derfor er det en rigtig god ide at hjælpe dem lidt på vej. Dette kan du gøre med en bedroller. Ved at samle al legetøjet i én kasse, bliver oprydningen meget lettere og overskuelig for barnet. Samtidig kan du også nemt og hurtigt gemme legetøjet af vejen, da det ofte ikke klæder boligen, at have legoklodser, dukker og bamser til at ligge og flyde. Det kan desuden være rigtig smart at bruge en bedroller med hjul. Således kan legetøjet rulles ind under sengen på barnets værelse.

2. Skab orden i dit klædeskab – put tøjet i bedrollers

Kender du det, hvor du bruger adskillige minutter på at finde den anden sok i det par, som du lige havde besluttet dig for at have på? Nogle gange kan det være svært at finde rundt i sit tøj, fordi det hele ligger hulter til bulter i et skab eller i en kommodeskuffe. En måde, hvorpå du kan skabe orden i dit klædeskab, er ved at sortere dit tøj i en bedroller med hjul. Du kan eventuelt have kasserne stående under din seng. Dette er især smart, hvis du bor i en mindre lejlighed og gerne vil spare plads.

3. Perfekt til hvis du gerne vil lave sjove kemiforsøg

Bedrollers er med sin form og materiale perfekt egnet til, hvis du gerne vil prøve kræfter med et supersjovt kemiforsøg. Det kunne for eksempel være, at du vil prøve at opløse noget i syre. Her er de smarte plastickasser ideelle som beholdere – de allerstørste modeller er endda rummelige nok til et fuldvoksent menneske