Det er altid hyggeligt om sommeren med de mange flagstænger der flager om sommeren i Danmark, eller på fødselsdage og helligdage rundt omkring hele året rundt. Det er de fleste sommerhuse og huse med store haver som har flagstænger. Men især de nyere huse, mangler måske en god gammeldags flagstang i haven. Hvis det også er noget som du synes at du mangler i dit hjem, så kan du sagtens få en hjemme hos dig også. Det behøver nemlig slet ikke være så besværgeligt som det kan synes.

Nemmere end man skulle tro

Du behøver nemlig ikke selv skulle lave huller i haven og få den flere meter høje stang til at stå lige og sikkert fastspændt til plænen. Det kan du nemlig få de professionelle til at klare, mens du ligger i haven med saftevand og ser på. Med glasfiber flagstang med opsætning som pakketilbud hos J.O. Flagstang, sørger de for det hele. Montøren kommer hjem til dig og sætter den op lige der, hvor du gerne vil have den. Med i pakken får du også et flot Dannebrog og en klassisk vimpel med. Det hele er altså komplet med både flag, liner og knop i toppen. Flagstangen bliver lavet med et vippebeslag, som gør at flagstangen er nem og enkel at løfte op og tage ned igen, hvis der bliver brug for det. Selve stangen er lavet af glasfiber, som er et let men meget stærkt materiale.

Hvad har du af muligheder?

Prisen for pakkeløsningen kan variere lidt alt efter hvorhenne den skal sættes op i landet. Men i pakken får du selve flagstangen som kan være mellem 6 til 12 meter høj, i glasfiber. Herefter kan du vælge imellem at få stangen som vippebeslag som før nævnt, eller med en støtte i beton, sammen med støttebeslag. Derudover er der selvfølgelig vimplen og Dannebrog, en flagknop og en flagline samt lineholdere og flagclips. Du kan også vælge selv at sætte flagstangen op, hvis du hellere ønsker dette. Hvis der er noget omkring processen og varerne som du er i tvivl om, er det også muligt at kontakte firmaet, så du kan få svar på de spørgsmål som du kan have. Firmaet har fået gode anmeldelser fra tidligere kunder, som har givet dem fem stjerner, samt kommentarer på det arbejde de har fået lavet. Du kan altså stole på et reelt firma som er verificeret af sine kunder, og som tilbyder helt gratis rådgivning. De står også med fuldt erfarne montører, så du kan undgå at få en skæv flagstang i din have. Selve flagstængerne kan du stole på er produceret i Danmark med dansk kvalitet. Du kan altså med ro i maven hejse flaget fra din nye flagstang.