For de fleste af os er vores barndomsby en by vi elsker, holder af og som har en stor nostalgisk og sentimental værdi for os. For mange af os har det desværre også været nødvendigt at flytte fra byen af forskellige årsager, nogle er flyttet pga. arbejde, andre pga. studie, der kan også være en helt tredje grund til at man er flyttet derfra.

Det kan også være, at du stadig bor i din barndomsby eller måske er du flyttet tilbage, efter du har endt dit studie. Uanset om du stadig bor dér eller du er flyttet fra byen, så kan det være, at du har lyst til at hylde den by, som har været med til at gøre dig til dig, fordi den er forbundet med så mange minder, som kommer til én så snart man tænker på byen – derfor skal du få byen du elsker op på væggen.

Det behøver ikke at være din barndomsby

Hvis du ikke har et særligt behageligt forhold til din barndoms, så skal endelig ikke holde dig tilbage. Du kan få byen du elsker op på væggen uanset årsagen. Det kan være, at du har en specielt tilhørsforhold til en by, fordi du havde en speciel veninde eller ven, der boede der, måske holdt du ferie i den by flere gange i løbet af din opvækst eller det kan være, at din yndlingsperson blev født og havde sin opvækst i den by. Så får byen du elsker op på væggen!

Med en byplakat af din yndlings-by kan du få et smukt og sentimentalt kunstværk med flotte farver og med et smukt og skandinavisk design op på din væg. På den måde bliver både land og by hyldet.  Det er desuden den perfekte gave til en dejlig person, som du ved er meget glad for én bestemt by og det vil du gerne hylde for vedkommende.

Få byen du elsker op på væggen

Hvis du er en af de personer, som elsker Århus – hvorfor skulle du ikke det, det er jo smilets by – så findes der plakater til dig, som du kan få op og pynte på din væg. Du kan vælge at købe en Aarhus plakat fra Vilakula, hvor byens navn står øverste og på selve plakaten kan du se det smukke vandtårn, Århus universitet, Katedralskolen og selvfølgelig ARoS.

Selveste Århus plakaten er et smukt stykke kunst, men fuldendt med sin bedre halvdel 8000 plakat får du hele pakken og et endnu smukkere kunstværk af byen du elsker op på væggen. På 8000 plakaten ser du bl.a. Tivoli Friheden, Bruun’s Galleri og den nye skyline med Prismet. Plakaterne kan du få i to forskellige størrelser. På den måde kan du få byen du elsker op på væggen.