Mange mennesker går rundt og fokuserer primært på inderside af boligen, og dette er sådan set forståeligt nok, da det trods alt er her, man tilbringer mest tid. Alligevel er det altså vigtigt at få ydersiden i god stand også. Dette skyldes flere ting; både det generelle udseende men også funktionen og sundheden af din bolig. Du skal også tænke på, at ydersiden af din bolig er det, folk ser først, når de kommer hjem til dig, og det er derfor vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk. Der er mange forskellige ting, man kan tage fat i, når man skal til at pifte ydersiden af boligen lidt op, og her har vi et par forslag til, hvad du kan kigge på.

Få renset dine tagrender af Grønt og Gråt

Et sted at starte er med at rense dine tagrender. Det er godt nok ikke synligt, om der ligger lidt i tagrenderne. Dog kan det påvirke facaden og nedbryde huset, hvis man ikke får dem renset regelmæssigt. Det er altså enormt vigtigt at få renset tagrenderne. Konsekvenserne, hvis du ikke får dem renset, er bl.a. svamp og andre bygningsskader, og ud over dette kan vandet fra de tilsmudsede rør også gøre facaden beskidt, og få huset til at se smudset ud.

Indirekte påvirker de beskidte tagrender altså også udseendet af huset, og endnu værre kan det altså som sagt skabe svamp og andre dumme bygningsskader, som man helst vil undgå. Renser man derfor ikke tagrenderne nok, kan det gå ud over boligen. Det behøver ikke engang koste mange penge, for der er mange gode og billige firmaer, der gør det. Især i Nordsjælland, hvor du finder Grønt og Gråt er der mange, som vil rense tagrenderne til en god pris og meget grundigt. Det er altså vigtigt at få renset sine tagrender regelmæssigt, og vi vil anbefale at gå i gang så hurtigt som muligt med hjælp fra Grønt og Gråt.

Tag fat og rens huset

Skal du i gang med at få huset til at se perfekt ud, er det bedste og nemmeste sted at starte med at gøre ydersiden af huset rent. Dette kan gøres på en million forskellige måder. Nogle af de steder man kan starte, er dog f.eks. med at vaske vinduer og tørre facaden af. Med hensyn til vinduerne kan du finde ud af om du vil i gang og gøre det selv, eller om du gerne vil ofre lidt penge og sætte nogle andre til det. Lige meget hvem som ender med at gøre det, skal det dog nok blive godt, og man kommer til at kunne se en overraskende stor forskel, da lidt smuds på vinduerne måske ikke er så vigtigt i hverdagen, men man lægger pludselig mærke til det, når det er væk, og man lærer at sætte pris på det. Nogle andre ting man kan overveje at få gjort, er blandt andet at få renset taget. Dette gør en kæmpe forskel og er faktisk også godt for taget, da det betyder, at det lige holder et par år ekstra.