Et plankebord er et super praktisk møbel, der er perfekt til mange forskellige ting. Plankebordet kan for eksempel bruges både som et skrivebord, et arbejdsbord, et spisebord eller et sofabord. Du kan finde lige præcist dét plankebord, der passer til dit behov på https://bymain.dk/vare-kategori/plankeborde/.Et plankebord er en alsidig og anvendelig ting, der kan bruges i mange forskellige rum i hjemmet. Det er nok også én af grundene til, at det er blevet så populært. Her får du et overblik over, hvor du kan bruge et plankebord:

Plankebord i soveværelset

Et mindre plankebord er perfekt til at bruge som et natbord i soveværelset. Plankebordet er nemt at flytte rundt på, og det kan også anvendes som et ekstra arbejdsbord, hvis man har brug for det. Plankebordet giver også et organisk og roligt look til soveværelset.

Plankebord i stuen

Plankebordet er også yderst velegnet til at bruge som et spisebord i stuen. Plankebordet kan fås i alle størrelser, og du kan derfor finde et bord, der passer til netop din familie, så I kan sidde samlet rundt om middagsbordet. Plankebordet er desuden et bord, hvor det er nemt for alle at nå maden. Derfor er det særligt velegnet til delemad, tapas og buffet.

Plankebord i køkkenet

Plankebordet er også yderst velegnet til at bruge som et arbejdsbord i køkkenet. Plankebordet er nemlig nemt at rengøre, og det er også en meget hygiejnisk løsning. Plankebordet er nemt at vedligeholde, hvilket gør det særligt anvendeligt som køkkenbord. Plankebordet giver desuden et flot og stilfuldt look til køkkenet.