Din bolig skal være et dejlig sted at opholde sig for den bedste velvære. Og her indretter vi ofte hjemmet med de klassiske ting om malerier, planter, møbler m.m. der passer til både økonomi, smag og temperament. Men også ting som krystaller og sten kan hjælpe på indretningen.

Indret hjemmet med krystaller i de forskellige rum. Krystaller er blevet et hit til indretningen, hvis du vel og mærke er overbevist om krystallernes healende energier. Der er ingen evidens på nogen virkning udover din tro. Men hvis du er overbevist om energierne, kan du bruge disse tips om healende sten til boligens indretning.

Krystaller i hjemmet

Krystaller er smukke og for mange et redskab til at arbejde med sine energifelter. Du skal indrette boligen med krystaller i forhold til at understøtte din mentale proces. Her skal du selvfølgelig vælge krystaller ud fra hvad de kan gøre for dig. Og selvfølgelig også hvad der fanger din interesse. Der er ingen rigtig eller forkert i forhold til hvilke krystaller der kan være velegnet i de forskellige rum i boligen.

Soveværelset

Soveværelset skal være et godt sted at opholde sig, for du bruger alligevel mange af de 24 timer i døgnet netop i soveværelset. Og der for gør vi meget ud af f.eks. lysindfald med mørklægningsgardiner og indretningen. Og her kan forskellige krystaller hjælpe både til søvnen men måske også til kærlighedens mentale tilstand.

Rosakvarts der kaldes kærlighedsstenen er næsten selvskrevet til netop soveværelset. Stenen giver balance, tryghed og kærlighed. Rosakvarts er forbundet til dit hjertechakra, derfor bør du finde den rette sten eller tårn til rummet –  Inspiration til forskellige Rosakvarts sten, lysestager og andet på Krystalsten.dk.

Ametyst er næsten også selvskreven til stort set alle mennesker. Ametyst med sine mange egenskaber siges at kunne hjælpe med ro til bedre søvn. Hvis du ikke har problemer med søvn og ro, men vil peppe op med mere aktiv energi til kærlighedslivet, kan sten som Rød Jaspis, Karneol og Månesten være fordelagtige.

Entreen

Rosakvarts energien er fordelagtigt til skabe god energi i indgangspartiet til boligen. Hvor Sort Turmalin kan afhjælpe mod dårlig energi. Den Sorte Turmalin bruges ofte i hvert hjørne som et gitter mod dårlig negativ energi udefra. Denne dårlige energi kan opsluges i entreen, når folk træder ind.

Kontoret

Ligesom med andre sten og krystaller, er der ingen videnskabelig belæg for positive egenskaber fra stenene. Shungit krystallens struktur er fysisk filtrende for omgivelserne. Og derfor anses den som velegnet mod elektromagnetisk forurening, hvilket især gør sig gældende på det moderne hjemmekontor, foran tv’et eller på børneværelset med IPads og andet.

Pyrit er en anden fordelagtig krystal til kontoret. Pyrit giver højvibrerende energi der kan bruges i forhold til fokus på arbejdsopgaverne. Hvor Citrin energien giver glæde, lys og power. Her kan du kombinerer med skåle, lysestager, tårne og andet, så det også pynter.

Badeværelset

Rosakvarts er velegnet med sin kærlige energi der giver dig velvære. Badeværelset hvor du skal pleje og rense, bør være om at elske dig selv. Men morgenen betyder også, at du skal gøre dig klar og kvikkes op til dagens arbejde, hvor Karneol kan hjælpe. Mens ametyst kan hjælpe til afslapning.