Overvejer du at gøre noget ved din terrasse, så kan du overveje et spejlbassin. Det vil imponere dine naboer og gæster. Det vil også skabe ro og liv på samme tid. Der er ikke noget andet, der kan sammenlignes med det, som et spejlbassin vil kunne give din terrasse. Det vil føles som en helt ny terrasse.

Vil du gerne have lagt en ny terrasse, så kan du tænke spejlbassinet ind fra starten. Har du en fin terrasse i forvejen, kan du forny den og flytte den til nye højder med et spejlbassin.

Imponér naboerne

Din nye terrasse vil helt sikkert imponere dine naboer. Alle dine gæster vil også tabe underkæben og rose dig. Det er en simpel indretning, men det gør en kæmpe forskel. Lidt vand kan gøre din terrasse til et eventyrland.

Får du ofte gæster, vil du blive glad for al den ros, de vil give dig for dit spejlbassin. Vil du gerne overgå naboen, så er det en nem måde. De vil skæve over hækken og misunde dig for dine evner til at indrette din have.

Skab ro

Med et vandspejl på din terrasse vil du kunne finde en helt anden ro derude. Du kan sætte dig på din stol og nyde vandets bevægelser. Der er noget beroligende i naturen. Bladenes hvisken, når vinden strejfer dem, og vandets små bevægelser, når det lufter lidt. Det er helt meditativt.

Er dit hjem indrettet minimalistisk eller spirituelt, så vil et spejlbassin passe godt på din terrasse. Det vil fuldende din stil, at du tager den med udenfor også.

Giv liv

Samtidig med den større ro, du vil få på terrassen, vil der også komme mere liv. Et spejlbassin giver liv på terrassen! Det er igen vandets bevægelser, der får omgivelserne til at virke mere levende. Det modsiger ikke roen, for det er et harmonisk og roligt liv. Vandet bevæger sig ganske lidt og spejler.

Når solens stråler rammer det, bliver de kastet tilbage på træerne og huset, hvor de danser ligesom vandet. Er din terrasse kedelig, kan et spejlbassin skabe mere liv på den – og samtidig give mere ro.