Vi har hver en idé om, hvordan vores bolig skal se ud, og det er skønt. Danmark er et land med millioner af unikke husstande, der hver især siger noget om de personer, der holder til i dem. Nogle gange er lidt fornyelse dog på sin plads. Der findes mange goder steder med inspirerende artikler. En af mulighederne er Afventer.dk, der også giver info om forskellige forhandlere inden for møbler og brugskunst til boligindretning.

Info om traditionel og moderne boligindretning hos Afventer.dk

Nogle af os har et bestemt designermærke, som vi samler på. Det kan være alt fra de søde Hoptimister til Georg Jensen interiør. Hos Afventer.dk kan du læse om traditionel eller moderne indretning. Find artikler om New Yorker vægge, og gør dig klog på forskellige typer senge. Ønsker du en elevationsseng eller boxseng? Du bliver ledt hen til velskrevne og spændende artikler om kunst, også i den billige ende. Det kan f.eks. være håndmalede oliemalerier. Det er ikke kun webshops, som artiklerne handler om. Der er også skrevet om dygtige indretningskonsulenter, der kan hjælpe med erhvervsindretning som f.eks. af kontor og hotel. Der står ting om skillevægge, som er gode til at opdele rum, og du bliver også mødt af viden om kelimtæpper, designerlamper og meget mere.

En samling af blogindlæg til dig, som ønsker fornyelse i husstanden

Vores bolig skal repræsentere de personer, vi er. Vi danskere elsker at nusse om hjemmet. Meget af tiden benyttes også til at hente inspiration. På bloggen Afventer.dk kommer du til at kunne bruge mange timer. Hvis du formår at komme igennem de mange tekster om indretning, så er det rart at vide, der hele tiden kommer nye artikler op. Klik derfor ind regelmæssigt på www.afventer.dk for at finde yderligere boliginspiration. Leder du efter fornyelse til stuen som f.eks. antikke kister eller et flot spisebord? Kigger du efter de rette badeværelsesmøbler, eller er du ude efter nyt til køkkenet? Hjemmesiden giver dig masser af info om design og interiør til alle rum i huset. Der står især meget om skandinavisk indretning, men også stilarter fra andre dele af Verden. Mange personer kan godt lide at kombinere lidt på kryds og tværs for at skabe det mest unikke look.