Vi kender det alle, man står der og mangler idéer til gaver til en kammerat, en søskende, eller måske bare en bekendt, der snart skal flytte hjemmefra. Men hvad giver man lige til personen, der snart skal stå på egne ben?

De bedste gaver

Det kan være svært at komme på en god idé, som ikke er dyr, eller allerede taget. Alle gæsterne kan trods alt ikke komme med et sæt tallerkner fra IKEA. Derfor har vi samlet 6 gode idéer til indflyttergave.

1.  Kaffemaskine

Man kan hurtigt komme til at bruge ekstra energi, når man pludselig står alene med alle de huslige gerninger. Derfor kan en kaffemaskine være den oplagte indflyttergave.

2. Bar udstyr

Der er helt fantastisk at kunne være vært eller værtinde i sin egen bolig. Men en rigtig god aften, kræver rigtig godt udstyr. Derfor er barudstyr den helt perfekte gave til personen, der snart flytter hjemmefra.

3. En god flaske gin

Som alle ved, er barudstyr ikke meget værd uden gode ingredienser. Og som alle også ved, findes der sjældent noget bedre end en god flaske gin. Gin er en fantastisk og fleksibel spiritus, som kan bruges til alverdens ting – hvad end det er Gin & Tonic eller Gin Hass.

4. Det Dårlige Selskab

Hvis man keder sig en lille smule med sine gæster, eller ens aften bare har brug for en kickstart, er brætspil som ”Det Dårlige Selskab” det helt rette til en indflyttergave. Det er et sjovt spil der uden tvivl får et smil på læben, og starter en god samtale – og altså altid godt at have liggende, når man skal have gæster.

5. En dejlig omgang massage

Det kan være hårdt at flytte. Der er flyttekasser, der skal pakkes, bæres og slæbes. Derfor er det intet under, at mange døjer med ondt i ryg og nakke efterfølgende. Vil du være en forudseende gæst, kan du altid give en massage i indflyttergave.

6.   Gavekort til biograf

En god måde at tage et afbræk fra flytterodet, er ved at tage en hyggelig tur i biografen. Hvis man kan få en lækker burger, popcorn og sodavand med i købet – ja så er det blot endnu bedre. Og det er derfor, at et gavekort til biografen er den oplagte indflyttergave. Samtidig behøver det ikke at være dyrt, og du behøver ikke at være super kreativ heller.

Det er vist det man kalder win-win.