En gaspejs er som navnet antyder drevet af gas. Det giver en række fordele, både for dig, dit hus og miljøet. Først og fremmest så er en gaspejs utrolig nem at betjene, da det hele styres via en fjernbetjening, hvor du kan skrue op og ned for flammernes styrke og dermed for varmen. Dermed slipper du for at skulle hente brænde eller købe briketter, og bruge tid på at tænde op og dermed risikere at der kommer røg i hele huset. Der kan være mange fordele ved at vælge en gaspejs – her får du 3 fordele ved at have en gaspejs i stuen,

1. Det er det miljørigtige valg

En gaspejs kræver ingen skorsten, og dermed udgiver den ikke farlige partier ud i atmosfæren. Den er derfor det mest miljørigtige valg, når det kommer til pejse. Det bliver ag mange kaldt fremtidens valg inden for varmekilder. Du kan være et godt eksempel overfor din omverden og vise at du gør en aktiv indsats for miljøet.

2. Det er det stilrene valg

En gaspejs er det stilrene valg. En gaspejs er både smart, skarp og moderne på samme tid. Få bygget din pejs ind i stuens væg og få et smukt og unikt boost til din indretning. Det kan helt sikkert få dine gæster til at blive både overraskede og begejstrede. Det kan være prikken over i’et i hjemmet. Vælg en gaspejs fra PhillipPejse.

3. Det er det smarte valg

En gaspejs er smart på mange måder. Den kan betjenes fra en fjernbetjening og du kan selv vælge flammens styrke. Det er både med til at spare tid og bøvl med at skulle tænde op i brænde. Du slipper også for at skulle ud og købe briketter. Dermed er det både et smart og mindre bøvlet valg. Du kan sågar styre lyden af træet der knitre i flammerne. Det skaber en helt autentisk oplevelse.