Drømmer du om et råt og lækkert gulv, som giver dit hjem en stemning af moderne nordisk stil? Så kan du med fordel udskifte dit gamle gulv i huset med et gulv i basebeton. Særligt køkkener og badeværelser er populære at belægge med et gulv i basebeton, da det er vandtæt og nemt at rengøre.  Du kan læse mere, hvis du er interesseret i basebeton.

 

Derfor skal du lægge basebeton i hele dit hus

Det er blevet inde at fremhæve den nordiske stil i de danske hjem, da det giver en fornemmelse af at invitere naturen indenfor. Ved at belægge dine gulve med basebeton skaber du en rå og moderne stil, der virkelige kan noget. Særligt den vandtætte funktion er ønskværdig i køkken og på badeværelset, hvor der ofte bliver vådt og beskidt.

 

Basebetonenets evne til at skabe glatte flader gør det nemt at rengøre samtidig med, at det er solidt og holder til stød og slag. Hvis dit hjem trænger til en renovering, der helst ikke må koste alverden, så er basebetonnet særdeles velegnet til at skabe nye og sammenhængende overflader i dit hjem. Basebetonnet har som en bonus en lang levetid, hvilket er en besparelse for jer, der overvejer nye gulve.

 

Det er nemt med basebeton

Det fantastiske ved basebeton er, at det kan påføres direkte fra beholderen af folk, der normalt ikke har så meget erfaring med gør-det-selv projekter. Tørretiden er hurtigere end ved påføring af microcement, og ligeledes er selve påføringen.

 

Basebeton kan bruges til gulve, vægge og køkkenplader og kan vælges i et væld af farver. Du kan derfor også skabe hele flader imellem gulve, vægge og bordplader, hvilket giver et nyt og moderne industrielt look til dit hjem. Desuden er basebeton billigt og derfor noget alle har mulighed for at købe.