Der findes to typer af mennesker; dem som med stor flid og dyd indretter deres hjem, så det bliver personligt og hyggeligt, og så er der andre, der hellere vil bo i et flytterod, permanent, Det er ikke altid lige nemt at flytte, og nogle gange kan det virke endnu mere uoverskueligt at skulle indrette det nye sted, hvortil man er flyttet. Det kan være en god idé at tage nogle billeder, af andres indretning, som man finder lækker og dejlig, herefter kan man overveje at sætte dem i et udvalg af fotobøger, for at overskueliggøre alle disse mange billeder.

Overvej at indrette miljørigtigt

Der findes mange måder at indrette sig på, en af dem er at gøre det miljørigtigt og grønt. Der er de seneste par år opstået en trend, rundt omkring i landet, der går ud på, at indrette sig så miljøvenligt som overhovedet muligt. At indrette sig miljøvenligt kan, i mange tilfælde, også betyde at en stor del af arbejdet bliver til gør-det-selv projekter, og dermed bliver indretningsprojektet også meget billigere. En mulighed for at indrette sig grønt, kunne meget vel være at erstatte den dyre designersofa, med en hjemmelavet en, skabt ud af f.eks. paller og anden form for genbrugsmateriale. Det kan give meget at indrette miljørigtigt, både til klimaet, men også personligt, da man kan lærer meget om sig selv, og om klimaet af dette.

Hvor vil du gerne bo? og med hvem?

Find en forhandler af fotobøger, hvis du gerne vil forevige dit hjem – og dem, der bor i det.
Du skal dog finde hjemmet og beboerne først. Ligesom der findes mange forskellige måder at indrette sig på, findes der mindst lige så mange mulige bopælsforhold. At bo i en villa, et stykke uden for den nærmeste by, kan være dejligt, og er bestemt et godt valg, hvis dette fungerer. Der er også andre muligheder for at bo sammen, både som familie eller som kærestepar. En alternativ mulighed for en spændende bopæl, kunne være at flytte i sejlbåd, dette kan både være sjovt og udfordrende.