Det er rigtig dejligt at få lavet om i ét eller flere rum i sit hjem og det er som at få et helt nyt hjem. Der er mange ting, som man kan få lavet om og en af disse ting, er badeværelset. Nogle gange trænger man blot til at se på noget nyt og hvis du har det på samme måde, så kan du finde en masse inspiration flere steder fra og finde noget helt unikt, såsom marokkanske fliser.

Marokkanske fliser er noget nyt i Danmark, men det er blevet populært og selv Lukas Graham har gjort brug af dem. De er håndlavede og rigtig flotte. Du kommer bestemt ikke til at fortryde at få disse fliser på dit badeværelse – du kan se et fantastisk udvalg af marokkanske fliser her, hos Marokk.

Marokkanske fliser

Bliv glad hver gang du træder ud på dit badeværelse

Det er rigtig flot og unikt at have marokkanske fliser på sit badeværelse og det er en oplevelse og en fornøjelse, hver gang man går derud. Du kan få den samme oplevelse, hvis du får disse smukke fliser. Du kan få dem i flere forskellige farver og med mange forskellige mønstre, så du kan sagtens finde nogen, som passer helt perfekt til dig og din stil.

Der er også nogle mørke farver, hvis du godt kan lide, at der er lidt mørkt på dit badeværelse. Dette kan være rigtig flot, hvis du har nogle sorte skabe derude eller nogle hvide. Det skaber en smuk kontrast og du bliver helt sikkert meget glad for det i sidste ende.

Pift hjemmet lidt op med marokkanske fliser på badeværelset

Det er selvfølgelig vigtigt, at du undersøger godt og grundigt, hvad du kan få, så du ikke ender med at vælge nogle marokkanske fliser, som du faktisk ikke kan lide i længden. Der er rigtig mange forskellige, så du finder helt sikkert de rigtige, hvis du giver dig selv lov til at kigge lidt på det. Få meget mere inspiration til den bohemiske indretning her, som de marokkanske fliser passer perfekt til.

Det er virkelig ærgerligt, hvis du bruger penge på fliser, som du bliver træt af. Så hellere, at du kigger på det i lidt tid og vænner dig til nogen, som du så kan komme til at elske. Du skal helst blive glad hver eneste gang, du går ud på dit badeværelse og det kommer du helt sikkert også til at blive, hvis du får lavet lidt om og gør det smukt og spændende.

Man kan  også snildt bruge flotte flise udendørs

Det er ikke kun indendørs at flotte fliser er en god idé, udendørs, på terrassen kan det gøre rigtig meget for hele feelingen omkring huset. Og ved at mure op med nogle flotte fliser, kan man hurtigt få en sydlandsk stemning ind, i et ellers koldt Danmark. Især hvis man kombinerer det med flotte krukker med farverige blomster og en hængekøje. Husk selvfølgelig at øvrige murværk skal være pudset pænt op og rengjort, ligesom tagrender skal skinne og være rensede – ellers kan det hurtigt spolere den sydlandske stemning. En pudsning af murværk, rens af tagrende og opsætning af 10-15 m2 med flotte fliser kan man lave for 5-15.000 – de penge er godt givet ud.

Små fliser på væggen