Kontoret er fyldt, men der mangler stadig siddepladser. Hvordan løser I den opgave på arbejdspladsen? Det bedste råd som vi kan give jer, er at investere i stabelstole. Ja du hørte rigtigt, stabelstole, og inden du forestiller dig de helt kedelige stabelstole, som vi alle kender fra diverse folkeskoler og forsamling, så læs videre. Fordi vi har de helt rigtige, stilrene og flotte stabelstole.

 

Stabelstole som gør en forskel

Det skal ikke være svært at deltage i møder, frokoster og andre stunder på kontoret. Derfor er det nemt, at man i hjørnet har sine stole stablet. Herfra kan medarbejdere nemt trække en stol op til andre og sætte sig ned. Det giver mere fleksibilitet og omfavner det sociale rum. Det sociale på arbejdspladsen får derfor bedre mulighed for at sprede sig, fordi medarbejderne har let ved at flytte sig rundt, deltage i samtaler på kryds og tværs og nemt fjerne overskydende stole, hvis pladsen bliver for trang. Derfor er stabelstole, let sagt, nemmere at opbevare og hurtigere at stille frem, når der er brug for dem.

 

Med stabelstole, får man mere rum og plads, fordi stolen er stabelbar. Designet er skabt i samarbejde med designbureauet Acer Design, hvor ønsket hele tiden har været, at der skulle skabes en stol, som skulle være en moderne klassisk stol, som samtidig var fuld af komfort. Derfor kunne stolen let bruges til spisebordsstol, møder og andre stunder rundt om bordet.

 

Når du skal finde den rigtige stabelstol, skal du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Skal der være et ryglæn eller er du mere til taburetter?
  • Skal betrækket være i læder eller stof?
  • Hvilket stel er du til?
  • Hvor vigtigt er komforten er for dig?
  • Skal samme stabelstol kunne bruges i alle rum? 
  • Skal stabelstolene passe ind i et eksisterende miljø eller må de gerne skille sig ud?
  • Skal din stabelstol have et armlæn?

 

Alle disse spørgsmål, bør du stille dig selv, inden du køber din kommende stabelstol, fordi disse overvejelser bliver altafgørende for, hvordan din endelige stabelstol bliver og hvilken rolle, den får i din hverdag. Der findes tusindvis af stabelstole, men man må aldrig gå på kompromis, fordi en stabelstol kan gøre hele forskellen for dig, dine medarbejdere og miljøet på arbejdspladsen.

 

Elegant og stilfuldt design

Der er ikke gået på kompromis med designet til trods for, at siddekomforten er høj. Sædet fås i egefinér, mens armlænet fås i eksklusivt dampbøjet egetræ, som udstråler stolen elegance og gedigent danske møbeldesign. Det eksklusive armlæn minder om en kronhjorts gevir grundet dens rundinger og særlige udformning. Stag har bløde kurver, som er en signatur for dem, hvor æstetik og en god siddeoplevelse går op i en højere enhed. 

 

Stolene kan fås i enten ege- og bøgetræ. Derudover kan stolene blive udført i et metalstel, som fås i krom- eller sortlakeret. Du kan også selv sætte dit eget præg på udseendet af stolen ved selv at udvælge stoffet. Her kan du vælge imellem et stort udvalg af kvalitetsstof i både læder og forskellige polstringer. Derudover er holdbarheden utrolig høj, grundet træets høje kvalitet og forarbejdning. Når du vælger stole, som er fremstillet i træ, er du også garanteret flere års god kvalitet og holdbarhed. Stole i træ er nemlig hårdføre og kan klare enhver opgave i hverdagen, fordi de nemt kan stå imod hverdagens udfordringer.

 

I vil ikke mangle siddepladser mere

Som tidligere nævnt er stabelstole de optimale stole at have på kontoret og arbejdspladsen, fordi de skaber plads. Hvis I er en arbejdsplads, som afholder konferencer fx, er det også oplagt, at I har stabelstole stående. Det er nemlig nemt at flytte dem rundt i store mængder, fordi de kan stables, så du I let kan flytte rundt på dem i løbet af arbejdsdagen.