Sådan får du det perfekte LED indbygningspot indenfor

Med fede indbygningsspot kan du gøre både indendørs og udendørs lys så vanvittigt flot. Særligt er det fuldstændig genialt at anvende på dit badeværelse, for at få et meget lysere rum. Ofte er der ikke vinduer på alle toiletter, til at få lys ind, så her det særlig genialt i de lidt mørkere rum, for at skabe et godt spotlight. Når man hvordan gør man så lige det? tænker du helt sikkert, hvis du ikke har forsøgt dig med det før, og ikke er verdens største gør-det-selv type. Hvis du gerne vil montere indbygningspots med LED på dit badeværelse, så er der nogle krav, som du skal være opmærksom på, så derfor vil jeg blot lige nævne hvad dette er, du skal være opmærksom på.

Først og fremmest, så skal du for din egen skyld helst montere en safebox. Denne safebox er placeret mellem din lampe og loftet, og den skal netop sikre at lyskilde og isolering er adskilt, så der ikke opstår fare for at der sker en ildebrand.

Hvis du har placeret dem 225 cm. over gulvet, eller derover, så er der ikke lige så meget som der skal tages hensyn til, men man skal altid overveje placeringen, da der er nogle ting der bare er nødvendige at have med i sine overvejelser. Dog skal det siges, at hvis du vælger en LED pære, i dine spots, så er brandrisikoen stort set lavere og du kan derfor få muligheden for at montere indbygningspottet isolere. Hvorfor mange flere vælger at gøre det, på denne måde, er helt klart, fordi du har mulighed at skabe det perfekte spotligt ved dette scenarie.

Hvis du gerne vil bruge indbygningspot udenfor

Udenfor, er også en mulighed at bruge indbygningspot. Her skal du så sørge for at de skal være IP godkendte og godkendte, til alle former og typer af vejrforhold. Dette er meget vigtigt.
Når du kigger på IP-koden, vil du se, at der er to tal. Det ene vil fortælle dig om støvet på lampen og den anden fortæller om vandtætheden af lampen. Det siger sig selv – Jo mere vandtæt en lampe er, jo flere steder kan det betale sig at placere den.

Du har altså selv muligheden for at afgøre, hvor du gerne vil have dit indbygningspot. Det kan både være indendørs eller udenfor, eller begge dele! du bestemmer selv, hvad dit behov er.