Det er svært at overskue at flytte, hvis man ikke er klar i hovedet. Bolig & indretning kan virke ligegyldigt, hvis man ikke er oplagt. Noget af det vigtigste, man kan gøre for at være oplagt, er at sørge for at sove godt. Der er forskellige grunde til dårlig søvn. En af dem er snorken. Hvis du eller din partner har problemer med at snorke, kan I anskaffe jer snorkeskinner. Disse afhjælper snorken i høj grad. På den måde kan I sikre jer en bedre nattesøvn. Se et udvalg på Znore.dk.

Bolig & indretning kræver overskud

Det er et stort projekt at flytte. Selv for den sunde og raske kan det være et uoverskueligt projekt. Hvis både seng, sofa, spisebord og stole skal med, har man brug for kørsel frem og tilbage af flere omgange. Det er en trættende proces der kræver, at man er frisk fra morgenstunden. Du arbejder mere effektivt, hvis du har sovet godt. Dermed har du mere overskud til at tænke på bolig & indretning.

En god seng og god dyne er vigtigt

Her må man ikke spare penge. Både på seng og dyne. Om dynen er flot er ikke så vigtigt, det vigtige er at det er en god dyne – til dit behov.

Hvorfor snorker man?

Snorken opstår hvis der er er for trangt i svælget. Hvis der ikke er meget plads i svælget vil der, når man trækker vejret, komme hvirvler i luftstrømmen. Disse hvirvler får det bløde væv i svælget til at ryste. Denne vibreren vil skabe den lyd, man kender som snorken. Lægefagligt kaldes denne forstyrrelse af vejrtrækningen for søvnapnø. Søvnapnø kan i slemme tilfælde være farligt, da afbrudt søvn kan føre til en række bivirkninger. Man vil eksempelvis have større risiko for blodpropper og hjerteanfald.

En snorkeskinne kan afhjælpe din snorken

En snorkeskinne hjælper dig med at holde mund i en position, der afhjælper snorkeriet. Skinnen sørger for, at svælgets bløde væv ikke lukker til. Skinnen kan tilpasses i kogende vand, så du får en snorkeskinne, der passer til dig.