Vil du gerne i bedre form? Men du orker ikke at bruge en masse tid på at trave til fitnesscenteret i tide og utide? I så fald kan den optimale løsning for dig være at indrette dit eget hjemme-fitness rum, hvor du kan træne lige præcis, når det passer dig. Det kan være, mens lasagnen er i ovnen, tidligt om morgenen eller midt om natten, hvis du er en natteravn. Orker du ikke at komme til træningsmaskinerne, så lad træningsmaskinerne komme til dig.

Få pulsen op med et løbebånd

Vil du gerne i gang med noget cardio træning, hvor du træner hjerte-kar systemet og lungerne ved at få pulsen godt op, så er det egentlig nok med én enkelt træningsmaskine – nemlig løbebåndet. Denne træningsmaskine er ikke særlig avanceret.

Du skal ikke kunne en masse træningsteknikker, men blot løbe, som de fleste kan finde ud af. Der er naturligvis forskel på, hvad det enkelte løbebånd kan, alt efter hvilken model og prisklasse du kigger på. Nogle kan startes på forudindstillede programmer, så det føles lidt som om, at du løber i naturen med dens ujævnheder, eller tælle kalorieforbrænding mv, hvorimod andre blot kan det mest basale.

Find det bedste løbebånd til hjemmebrug

Du kan finde det bedste løbebånd til hjemmebrug ved at tjekke en forbrugertest. Det bedste løbebånd til hjemmebrug for din nabo er nemlig ikke nødvendigvis det bedste løbebånd til hjemmebrug for dig. Det kommer helt an på dine behov, budget og rummets størrelse.

Hvis du vil få rummet til at emme af fitness, så sæt en bænk langs væggen, som kan fungere som pause bænk eller til at være der, hvor du skifter tøj. Vil du gerne træne muskelgrupper, så kan du eventuelt starte med en simpel træningsbænk, hvor du kan træne de fleste muskelgrupper på kroppen.

Vil du gerne leve en sundere livsstil, så er det måske også en god idé at skære ned på sukkeret. Det kan du blandt andet gøre ved at tørre dit eget frugt og bruge det som snacks, når sukker trangen melder sig. Tørret frugt smager nemlig lidt sødt og er en fin snack, til når du ser fodboldnyheder. Du kan tørre dit eget frugt ved hjælp af en lille køkkenmaskine, der hedder en dehydrator.